Bericht versturen
Huis >

Dongguan Hengsheng Polybag Co., Ltd. Bedrijfprofiel

Dongguan Hengsheng Polybag Co., Ltd.
Dongguan Hengsheng Polybag Co., Ltd.
Wij zijn een zeer sterke onderneming. Hoe sterk is het? Ik zal niet introduceren het hier. FeeWe is zeer sterk binnengaat
Bedrijfdetails

Hoofdmarkt:

Noord-Amerika , Zuid-Amerika , West-Europa , Oost-Europa , Oost-Azië , Midden-Oosten , Afrika , Oceanië

Bedrijfssoort:

Fabrikant , Exporteur , Verkoper

Nr van Werknemers::

75~120

Jaarlijkse Verkoop::

6 milliom-10 million

Gevestigd jaar::

2001

De uitvoerpc::

90% - 100%

Gediende klanten:

GV Health/Ansell/Walmart/Target/Hallmark

Inleiding

Polybag van Dongguanhengsheng Co., Ltd in Shipai-stad, Donggguan, Guangdong, China wordt gevestigd dat. Ons die bedrijf in 2001 met meer dan 100 werknemers in onze fabriek en het behandelen van een gebied van 10.000 vierkante meters wordt gevestigd.

 

Onze hoofdproducten omvatten Medische Afvalzakken, pre-Geopende zakken, wickted het Brood/het Ijs zakken, Gevormde zakken, ritssluitingszakken voor Industriële verpakking. En Seizoengebonden Verpakkende zakken, Vuilniszak met het drawstring, Matrijs gesneden het winkelen zakken, zachte lijnhandvat het winkelen zakken voor dagelijks het gebruiken. De kwaliteit van zakken kan ASTM D1709 (de Pijltjetest overschrijdt gram 165) en ASTM ontmoeten D1922 die (test scheuren overschrijd gram 465). Sinds 2008 waren wij begonnen om tot 100% biologisch afbreekbare zak van het materiaal van PLA te maken PBAT of constarch PBAT-om de markt van milieuvriendelijke 100% te verzorgen.

 

Wij hebben meer dan 80 reeksen het blazen, druk, het Verdelen, het vouwen, het lamineren en snijmachines. De verwerkende optocht is strikt volgens ISO9001: internationaal de kwaliteitsbeheersysteem van 2008. Ons bedrijf was EPI Erkende biologisch afbreekbare productenfabrikant vanaf 2009 en het overgaan van BSCI, SQP&WCA-fabriekscontrole elk jaar met ons verwant Hengsheng-Polybag bedrijf geweest. In dezelfde tijd, waren wij gemachtigde Walmart, Disney, Doelfabrikant voor de promotiepartijlevering geworden.

De „zorg voor de aarde“ is de Achtervolging van ons bedrijf. Met onze beste inspanningen samen, hebben wij het geloof en de steun van more and more klanten gewonnen. Ondertussen onze biologisch afbreekbare zakken en kaart sleevesare populair in Noord-Amerika en Europa.

De welkom nieuwe en oude klanten bezoeken over de hele wereld ons en het werk samen om briljant te creëren.

Service

Aangezien een fabrikant van Fanfold Geperforeerde pre-Geopende Zakken, Hengsheng in het produceren van Één gespecialiseerd is ontruim één Ondoorzichtige Fanfold Auto pre-Geopende Zakken, Ondoorzichtige Fanfold Auto pre-Geopende Zakken, Duidelijke Fanfold Auto pre-Geopende Zakken, UVfanfold Auto pre-Geopende Zakken, ESD Fanfold Auto pre-Geopende Zakken.

Het gevorderde Materiaal en het Ervaren QC Team zal materieel controleren, strikt half afgewerkt en geëindigd - producten in elke stap alvorens te verschepen

Geschiedenis

2002: „Hengsheng-Polybag de fabriek“ was estabilshed met 3 reeksen van het produceren van materiaal;

2003: Eerst opnieuw gevestigde aan nieuwe die installatie, productiemateriaal tot 10 eenheden wordt verhoogd;

2004: Tweede verhuizing-Het werkende gebied breidt zich aan 3000 vierkante meters uit.

2008: Vestiging van Foreighn-handelsteam.

2011: Veranderde naam aan „Polybag van Dongguan Hengsheng Co., Ltd, belangrijk inproductionbeheersysteem.

2012: Derde keer verhuizing-operatingarea breidt zich aan 8000 vierkante meters uit.

2013: Overgegaane Walmart/Doel/Disney-controle.

2014: Ingevoerd één reeks van de machine van de de gravuredruk van de 14 kleurenhoge snelheid.

2015: Vestiging van een nieuwe handel drijvende afdeling in Nancheng-district, Dongguan-stad.

2017: Ingevoerd ondernemings groeiend systeem en opbouwende ondernemingscultuur.

2019: Wij losten de moeilijkheden op temperatuurresisitance van op 135d-egree voor autoclaaf biohazard zakken. Nu, hebben wij omstandige ervaring en testrapporten voor autoclaaf biohazard zak.

2020: De dichte Internationale handel vertrekt van Nancheng en vergroot vertrekt in Shipai-stad, dongguan stad. Vooruit tijd die het werkende gebied rnlarging-operatingarea breidt zich aan 12000 vierkante meters uit.

Ons Team

Tot 2021: Wij hebben Totale 13 verkoop voor onze klanten te bewaren

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Poly Plastic Zak Leverancier. Copyright © 2021-2024 plasticbagchina.com . Alle rechten voorbehoudena.